Ga naar de homepage Normale lettergrootte instellen Grote letters instellen prikkelarme website Deze pagina afdrukken

Een regenachtige wandeling...

Op zondag 14 augustus liep ik weer mee met de wandeling georganiseerd voor o.a. cliënten van herstel. Toen ik die dag opstond hoorde ik een plenzend geluid. Behoorlijke regenval.

Dat had ik niet verwacht. Voor alle zekerheid belde ik Regina op, om te vragen of de wandeling wel door zou gaan. Dat was zeker het geval. De Buienradar gaf later aan dat het die dag vanaf ongeveer half 11 beter zou worden.

Zo vertrok ik naar de Oude Beekbergerweg. Daar stonden de anderen al te wachten. Toen we rondom kwart over tien vertrokken, waren er ondertussen zoveel mensen, dat we met twee volle auto’s vertrokken richting Epe.

Daar aangekomen stonden er meer mensen en een hond, Snuffel, te wachten bij het hertenkamp. Totaal waren we met 15 mensen.
We vertrokken ondanks de regen. Maar goed, dat bederft verder niet de lust om te wandelen. Het was een mooie omgeving! Weer anders dan bij vorige wandelingen.

Na bijna twee uur wandelen, iets langer dan gepland, kwamen we aan bij het adres in Epe voor de hightea. Deze was verzorgd door de moeder van een cliënt. Daar hebben we heerlijk van genoten. Er brandde een open haard, waar we voor de gezelligheid bij zaten en tevens onze natte kleding konden drogen.

Rond 13 uur brak de zon door, en was het tijd om buiten een groepsfoto te maken. Daarna was het moment aangebroken om voor iedereen weer naar huis terug te gaan. Het was fijn om samen met andere mensen die ook werken aan hun herstel, en met medewerkers en familieleden, deze wandeling te maken.

Jaap
Tafel met lekkere hightea hapjes
Lekkere hapjes tijdens de hightea!
 
Een mooie gelegenheid om de natuur vast te leggen.
Logo Riwis Zorg & Welzijn